Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değişmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın semtı nöbet yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına alınması kolaylaşır ve daha lüks zarar vermesi önlenir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının nite açıldığını afişlemek gerekir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bedii kapılara en onat fiyatlarla sahip başlamak Yangın Merdiveni Kapısı yürekin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da konum kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page